Ψάρια… τα βρίσκουμε φρέσκα ή κατεψυγμένα. Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε εμείς να καταψύξουμε τα ψάρια προκειμένου να τα καταναλώσουμε αργότερα;
Το θέμα είναι όχι μόνο να τα καταψύξουμε-αυτό είναι το εύκολο- αλλά όταν θα τα αποψύξουμε να μην έχουν χάσει τη φρεσκάδα τους. Και πώς γίνεται αυτό;
σε 4 απλά βήματα:
- καθαρίστε τα
- πλύνετε τα
- βάλτε τα στο τάπερ που επιθυμείτε
- γεμίστε το τάπερ με νερό και κλείστε καλά το καπάκι.
τα ψάρια είναι έτοιμα για να μπουν στην κατάψυξη.
Το ίδιο ισχύει για όλα τα ψάρια, και τα μαλάκια. Εξαιρείται ο φρέσκος σολωμός που καλύτερα είναι να τον μαγειρέψετε την ίδια μέρα.
Ελπίζουμε να σας φάνηκε χρήσιμη η συμβουλή!
αφήστε σχόλιο